Pároknak ajánljuk:
 Tantra kurzus pároknak (hétvégi)
 Gyönyörtréning pároknak (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton (10 nap)
Ismerkedési lehetőségek:
 TantraRandi (esti)
MasszázsRandi (esti)
 Játék-Tér (esti)
 
Tanfolyamok, képzések egyénileg:
 Tantra Önismereti csoport (hétvégi)
Önismereti Intimitás-tréning (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton (10 nap)
Egyéb lehetőségek: 
Intimitás coaching (egyéni)
Tantra elvonulás Erdélyben


Gyakori kérdések és válaszok  
 
Mi a tantra?
"A tantra azt mondja: fogadd el hálásan azt, ami vagy, hisz te a Teremtés nagy rejtélye vagy, végtelen dimenziókkal. Fogadd el. Tárd fel érzéssel, éberséggel, mély tudatossággal, sok szeretettel. Igyekezz megérteni azt, ami történik. Úgy az ösztön már nem vak, akkor a vágy segítség lehet. Átsegíthet önmagán. Ha az energia veled dolgozik és nem ellened, akkor ez a Föld a Paradicsom, a te tested a templom, és ahol vagy, az szent hely..." Osho

A tantra szó szanszkrit eredetű, jelentése: felszabadulás. Tudatunk kiteljesedését jelenti párunk segítségével, amikor fizikai létünk szintje fölé emelkedünk. A tantra az Isteni Szeretet útja.
Hétköznapi nyelvre talán így lehetne lefordítani:
- odafigyelünk egymásra szeretettel
- jó érzéssel tölt el, amikor együtt vagyunk, szavak nélkül is megértjük egymást
- segítünk egymásnak, hogy feloldódjanak a napi feszültségek, a stressz, és feltöltődünk energiával
- az őszinteség, tökéletes boldogság és harmónia időtlen pillanatait éljük át
- valódi, meghitt együttléten keresztül közel kerülünk egymáshoz és önmagunkhoz.  

Mi a különbség a TantraRandi és a tantrikus szex között?
A tantra egyik legismertebb ága a tantraszex, ahol a pár tudatos szexuális energiájának segítségével feloldódik egymásban nemcsak testi, hanem lelki szinten is.
A TantraRandi nem azonos a tantraszexszel, ez a tantra egyik nagyon kifinomult, új ága. Itt nem a fizikai érintésen van a hangsúly, hanem a mögötte lévő tiszta energián, tiszta szándékon. A tudatos gyakorlatok az érzékszervek megnyitására, a láthatatlan női és férfi energiák szabad áramlásának beindítására irányulnak.

Az egyik férfi résztvevő ezt írta: "Őszintén bevallom, hogy kellemesen csalódtam. Eddig azt gondoltam, hogy a tantra szexet jelent és kíváncsiságból jöttem el. És végül teljesen mást kaptam! A program végére olyan nyugalmat és boldogságot éreztem, amihez hasonlót korábban csak egy tartalmas együttlét után."
 
A TantraRandi sokkal több, mint egyszerű társkeresés. Itt egy meghitt, szeretetteljes légkörben megélheted a valódi szívkinyílást, az adás és befogadás szépségét. Sok résztvevő arról számolt be, hogy oldódtak és felszabadultak bennük gátak a nőiesség, illetve férfiasság megélésével kapcsolatban. Vannak, akik a TantraRandinak köszönhetően párjukban a lelki társukat is megtalálták egyben.

Mi van akkor, ha valaki nem szimpatikus?
Nem szokott ezzel gond lenni, mert olyan gyakorlatok vannak, amelyekben annyira közeledtek egymáshoz, amennyire az még mindkét fél számára komfortos. Alapvető szabály, hogy tiszteletben tartjuk mindenki határait. Ha nincs kedved részt venni egy-egy gyakorlatban, azt is megteheted. Azoknál a gyakorlatoknál, ahol érintés is van, a hölgyeknek kell jelezniük partnerük felé, ha nem nyitottak rá. A tantrában és ezért ezeken a programokon is elsősorban a nők kapnak kitüntetett figyelmet.

Mire számíthatsz a TantraSziget programjain?
A gyakorlatok teljesen egyszerűek, elsősorban a szívkinyílást segítik elő, a férfi és női energiák kiegyenlítődéséről szólnak. Oldódhat a stressz, leteheted a kinti világ elvárásait, a hétköznapi szerepeket, megpihenhetsz és átélhetsz valódi, mély érzéseket. Egy olyan energetikai légkörben ismerkedhetsz felszabadultan, ahol az elmédet ellazíthatod, gondolkodás és beszéd helyett figyelem és szeretet van. Ahol személyiségetek (ego) helyett lelketek lesz a döntő. Figyelmet, szeretetet, törődést kapsz úgy, hogy közben szinte észre sem veszed, Te is mennyit adtál másoknak. Ezt segítik az egymásra épülő, páros gyakorlatok, amelyekben megtapasztalhatjátok, mennyire vagytok egy hullámhosszon, mennyire harmonizál egymással energiátok.

TantraRandi, JógaRandi vagy Masszázsrandi?
Különbség a gyakorlatokban van, de a lényeg ugyanaz. Mindegyik program a megpihenésről, a kölcsönös figyelemről és a szeretetteli férfi-nő kapcsolódásról szól.

Miben más egy játék-tér?
Más a program struktúrája, túllépünk azon, hogy csak páros gyakorlatokat végezzünk. Szeretetteli, játékos formában kisebb csoportokban is megéljük a férfi-női energiák áramlását, és szívünkben történő megpihenését.

Mi szükséges ahhoz, hogy részt vehess?
Tiszta, ápolt megjelenést, tudatosságot és szíved tiszta jelenlétét kérjük. Nem kell semmiféle tantrikus ismeret, az sem számít, hogy olvastál-e már korábban a témáról, elég ha nyitott vagy új élményekre.

Milyen ruhában érdemes lenni?
Lehetőleg kényelmes ruhában gyere, vagy hozz magaddal váltóruhát. A lényeg, hogy komfortosan, fesztelenül érezd magad. A teremben padlószőnyeg van, ezért a cipőket levesszük az előtérben. A gyakorlatok alatt közel kerülsz a másikhoz, ezért fontos a tiszta, rendezett külső.  A hölgyektől kérjük, hogy kerüljétek a túlzott szemfestéket.

Mi történik, ha mégsem tudsz eljönni?
A tantra egyik tanítása az egymás iránti kölcsönös tisztelet. A programokon fontos, hogy a nők és férfiak egyenlő számban legyenek, ezért ha nem tudsz eljönni a visszaigazolt időpontra, kérünk időben (legalább 2 nappal a program előtt) jelezd és átregisztrálunk egy másik alkalomra. Ha nem mondod le részvételedet és mégsem jössz el, a továbbiakban jelentkezésedet nem tudjuk elfogadni.

vissza a lap tetejére