Special exercises will help eliminate


TantraSziget Központ   Tantra tanfolyamok Időpontok, szabad helyek  Árak, kedvezmények  Jelentkezés  Rólunk
      
Intimitás coaching

(intimitás, szexualitás, párkapcsolat, nőiesség, férfiasság)

Az intimitás művészet, a bizalom, a szeretet művészete. Az intimitás mély összehangolódás. 

Mindannyian mélyen vágyunk rá, de nagy bátorságra van szükség ahhoz, hogy kinyissuk a kaput és valóban beengedjük magunkba a másikat. Ahhoz először őszintén szembe kell néznünk a bennünk zajló folyamatokkal, gátlásokkal, a szívünket körülvevő falakkal.

Hogyan is tudnánk közel engedni magunkhoz bárkit is ha körbe vagyunk zárva félelmeink védőbástyáival? Egy páncél mögül képtelenség megélni a valódi közelséget.

A valódi intimitás jóval több, mint a testiség megélése, viszont a szexualitás egy kaput nyithat az intimitás felé. A szexualitás egyik fő örömforrásunk, az öröm és az önátadás pedig gyógyító hatással van a testre és lélekre egyaránt.


Segíthetek neked felismerni, hol lehetnek blokkok, milyen félelmekkel, gátlásokkal küzdesz, és ezeket hogyan bonthatod le. A korlátok elengedése után kinyílsz, egyre közelebb kerülsz valódi lényedhez, és egyre szabadabban tudod megélni önmagadat. Megnézzük mit tudsz tenni magadért, azért hogy teljesebben élhesd meg a nőiességed, a férfiasságod, és a szexualitásod.
 
Az intimitás coaching során feltárjuk a benned rejlő lehetőségeket, feloldjuk az akadályozó gátakat, félelmeket, hogy ki tudj bontakozni önmagad árnyékéból, hogy szabadabb önfeledtebb életet élhess.  Amikor megéled önmagad, akkor nyíltan tudsz beszélni vágyaidról, ki tudod fejezni magad a testiségben. Ha megéled a nőiességed/férfiasságod a maga teljességében az egy olyan potenciál, amit mások is megéreznek. Amikor tudsz bízni és szeretni, akkor kinyílik a világ. :)

Az első találkozón egy probléma feltáró beszélgetéssel kezdünk, a további találkozókon az adott helyzetnek megfelelő technikával haladunk tovább. Dolgozunk mentális, érzelmi, energetikai és testi szinten egyaránt. Esetenként különböző tantrikus elemek, és egyéni jógagyakorlatok is segíthetik a folyamatot, természetesen a megbeszélt határok maximális tiszteletben tartásával. Ezeknek a gyakorlatok célja az elakadt energia áramlás visszaállítása. Ahogy elindul a változás benned, úgy indul meg a külső világodban is.

Lehet jelentkezni egyénileg, de párban is. Párok esetén szükséges, hogy mindkét fél külön-külön is hajlandó legyen dolgozni magán.

Egy alkalom ára 10 000Ft/óra és kb. 2 órát vesz igénybe.

Az Intimitás coaching részeként egyéni blokkoldásra is lehetőség van, ezzel kapcsolatban itt találtok bővebb információt:
www.sophiashakti.hu

Várjuk jelentkezéseteket az  info@tantrasziget.hu e-mail címen.

Gyuri és Zsófi