Pároknak ajánljuk:
 Tantra kurzus pároknak (hétvégi)
 Gyönyörtréning pároknak (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton (10 nap)
Ismerkedési lehetőségek:
 TantraRandi (esti)
MasszázsRandi (esti)
 Játék-Tér (esti)
 
Tanfolyamok, képzések egyénileg:
 Tantra Önismereti csoport (hétvégi)
Önismereti Intimitás-tréning (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton (10 nap)
Egyéb lehetőségek: 
Tantramasszázs oktatás
Intimitás coaching (egyéni)


Médiaajánlat
Programjainkkal az emberek közötti érintkezés egy új, szeretetteli formáját szeretnénk népszerűsíteni, ezért fontosnak tartjuk a médiával való jó kapcsolatot.  Eddig is kaptunk már sok megkeresést a média részéről, és a jövőben is szívesen bemutatjuk programunkat azokban a média megjelenésekben, amik a lelki szintű, minőségi kapcsolódásról szólnak. Kizárólagosságot nem tudunk vállalni egyetlen média felé sem, valamint az olyan műsorokban való részvételt, ami más színben tüntetné fel a programunkat, mint amiről valójában szól.  Média megjelenés esetén vállaljuk, hogy weboldalunkra felrakjuk a Média menüpont alá az adott médiamegjelenés linkjét a média megnevezésével.
 

Televízió műsorok
A résztvevők védelme érdekében meghirdetett programjainkon se kép, se hangfelvétel nem készíthető. Viszont külön megkeresésre szívesen vállaljuk, hogy TV csatorna részére programot tartsunk előzetes egyeztetés után. 
 
Rádió műsorok
Meghívásra szívesen adunk interjút, illetve beszélünk programjainkról rádió műsorokban is.

Cikkek/ riportok
A média munkatársainak tudunk ingyenes részvételi lehetőséget biztosítani ismerkedési programjainkra, ha cikket vagy riportot szeretnének írni. A programról ebben az esetben sem készíthető kép- ill. hangfelvétel, saját élmények, tapasztalatok leírására van lehetőség.

További információ, kapcsolat:
Solymári György
20/3270249.
 

Impresszum Médiaajánlat © TantraRandi - Minden jog fenntartva