TantraSziget Központ    Tantra tanfolyamok Időpontok, szabad helyek  Árak, kedvezmények  Jelentkezés  Rólunk
Méhtisztító Szer Thétában
Asszonyok, lányok, anyák, nagyanyák, nővéreim!

Bizonyára mind tapasztaljátok, hogy a Földünk rohamos mértékben szennyeződik, pusztul, használódnak el az erőforrásai.

Nehéz nem észrevenni a párhuzamot a mai nők, nőiség terméketlenségének, abortuszoknak, nőgyógyászati-szervi betegségek, párkapcsolati nehézségek egyre növekvő számával a párhuzamot.

A nőknek természetes képességük van önmaguk, nővéreik, a férfiak és ezen keresztül a Föld gyógyításra egyaránt, aminek hagyományait a nyugati civilizáció félelemből, tudatlanságból tűzzel-vassal irtotta. Azonban más földrészeken, kultúrákban fennmaradtak azok az ősi hagyományok, melynek segítségével egymást és a környezetüket is tisztítva gyógyítanak a mai napig a nők.

Egy régi, ősi indián és afrikai módszerrel arra hívlak benneteket, elevenítsük fel a gyógyító hagyományt női körben, és segítsük magunkat, egymást a gyógyuláshoz, egy teljesebb élethez.

♥ ♥ ♥

A következők tapasztalása esetén gondolkodás nélkül gyere tisztulni:

- rendszertelen ciklus
- korábbi vetélés, abortusz
- nehézség a teherbeesés kapcsán
- szexuális bántalmazottság
- szélsőséges érzelmek
- endometriózis, mióma, ciszta
- erős menstruációs fájdalmak
- szexualitás, intimitás, kreativitás megélésével kapcsolatos nehézségek
- (pár)kapcsolati konfliktusok
- ha hiányolsz egy bizalmas légkört, ahol nők között igazán megnyílhatsz.

Időpont: 2015. szeptember 28.  hétfő 18:15-21:30
Helyszín: TantraSziget Központ
Részvételi díj: 5.000 ft/alkalom
Jelentkezés: info@tantrasziget.hu

Szeretettel várlak Benneteket!

Wanda

méhtisztítás nőknek
méhtisztítás nőknek
Byrdy Wanda 
ThetaHealing®  konzulens, ügyvéd-mediátor, asztrozófus, jóga okatató

2012 óta használom a ThetaHealing® technikát. Azóta megváltozott az életem, tudatosan élek, minden működésemet és életeseményem okát tisztán látom és értem, és ha nem azt látom, amit szeretnék, leások az ok gyökeréig, és megváltoztatom azt. Ilyen egyszerű. Természetesen akkor működik ez a rendszer is, mint minden másik, ha tudatosak vagyunk rá, felismerjük a hétköznapjainkban, hogy milyen minta szerint cselekszünk éppen, és nem hagyjuk a figyelmünket elsiklani fölötte.

Fő témáim: küldtetés / útkeresés, áldozatminta, szorongások feloldása, csökkentértékűség („nem vagyok elég jó”) séma átalakítása, párkapcsolati-szexuális és érzelmi blokkok, minták, betegségek, nemi szerepek gyógyítása, teremtőerőhöz kapcsolódás felélesztése, önkifejezés / önérvényesítés, függőségek / önpusztítás, kötődési minták átalakítása, pozitív énkép formálása, migrén, aszperger szindróma.
Hiszem azt, hogy minden egyes emberrel, aki felismeri a saját szerepét az életének alakulásában, és megvan benne az akarat, hogy ezen változtasson, közelebb kerülünk egy olyan világ létrejöttéhez, ahol az emberek egymást elfogadva és tisztelve, együttműködésben és harmóniában élnek együtt. Nekem ez az álmom, és hiszek abban, hogy ez megvalósul.
Byrdy Wanda