TantraSziget Központ    Tantra tanfolyamok Időpontok, szabad helyek  Árak, kedvezmények  Jelentkezés  Rólunk

Női Tér

A Női térben önmagadhoz és másokhoz kapcsolódva fejlődhetsz három napon keresztül a szeretetteljes csoportenergiában. Megéléseid során tiszta figyelmeddel tapasztalod meg a viszonyulásaidat, kaphatsz rálátást, történhet oldódás. Dolgozol magadon, tisztulsz, jelen vagy, s a változások leképződnek mindennapjaidban. Egy stabil és boldogabb lét felé a tudatosodás az út! A szívben történő megértéshez minden rendelkezésedre áll.
 
női önismereti csoport

Az együtt töltött napok során célunk:
-bizalomépítés, stabilizálás
-(ön/ős)bizalom és tiszta intimitás megélése
-egó nyakoncsípése/ elmével való kapcsolat optimalizálása
-elfogadás, megbocsájtás, elengedés
-fejlődés a tiszta kommunikáció felé, játékosság
-dinamikus egyensúly, hiszen hullámok között is létezik stabilitás!
Megtartó csoportenergiában ismerheted és élheted meg még inkább önmagadat, a nagybetűs Nőt.

női önismereti csoport

 
Fontos, hogy a Női térben nem minősítünk, a megszokott módon nem adunk tanácsot egymásnak. Adunk és kapunk számos dolgot, ami viszont felismerésekhez, változáshoz vezethet. Nincsenek elvárások, így megfelelni sem kell. JelenLéttel, figyelemmel és alapvető nyitottsággal fordulunk magunk és egymás felé, ismerjük meg és erősítjük értékeinket, kapunk lehetőséget korlátaink tágítására. Találkozásaink során elcsendesedés és páros beszélgetések is segítik a közös munkát a Női térben.

női önismereti csoport
 
Fejlődésem során – pszichodrámán, jógán, tantrán, meditáción, egyéni terápián, öngyógyításon és megértésen keresztül – lételememmé vált az őszinteség, felelősségvállalás és önazonosság, amely értékek mentén igyekszem élni az életem. Elmélyültem az önértékelés, önbizalom, bizalom, bűntudat, elfogadás, megbocsájtás, befogadás, elengedés témakörökben, amelyben legnagyobb tanítóim a velem született apró végtaghiány, Szüleim, s szerető Párom (-:

Szeretettel várlak!

Jelentkezés

Sántha Dorottya


 

Következő alkalom: április 8-9 és április 22 (szombat-vasárnap, szombat), 10-17 óra.

Részvételi díj 33.000 Ft, ebből 10.000 ft előleg befizetése jelentkezéskor.
 
Helyszín: 1126, Budapest, Hertelendy utca 1/b. 

 
Visszajelzések

Női Tér 3 - részlet a zárókörből:  Női_Tér.mp3

Mit adott neked a Női Tér?

"Nekem nagyon sokat adott a Női tér! Ez volt az első foglalkozás amin részt vettem ugyanis, a Játék tér után, amelyik egy másfajta energetikát mutatott meg nekem a nadi után. Így nagyon sokat segített önismereti utak elindításában, megmutatta a közösség -különösen Nők közösségének- erejét és dinamikáját, ami maga fantasztikus. Segítette jobban tudatosítani a csakráimat, azok működését és befolyását az életemre. Egyértelmûbbé vált, mely területeken kellene még dolgoznom, hol van több elakadás. A térben szerzett élmények átélése segítette az intuíciómat is, így a helyesebb döntések meghozatalát. Nagyon hálás vagyok mindezért a tapasztalásért." Szilvi

"Nekem abban segített a Női tér, hogy sokkal megfontoltabb vagyok, nem kapkodom el annyira a dolgokat, talán kicsit türelmesebb is lettem. Megtanultam máshogy nézni saját magamra, és elfogadni magamat, szeretni magamat. Számomra a legfontosabb az, hogy megtanultam elengedni embereket, érzéseket, és nem görcsösen ragaszkodni hozzájuk. Jobban elfogadom az embereket is. Ezáltal kevesebb konfliktusom is van, és megpróbálom nem minden apró dologra felkapni a vizet." Rita

"Nekem a Női tér rengeteget adott. Egy olyan tér volt, ahol megteltem finom energiával és elcsendesedhettem egy kicsit minden héten, hogy ráébredjek mi az, ami igazán fontos. Egy olyan nyugalom sziget volt, ahol bátran lehettem önmagam, és a pozitív megerőséseket, amiket minden alkalommal kaptam, később a mindennapokban is tudtam kamatoztani. Ezért a szeretetért és az egészséges önbecsülésért mindig hálás leszek." Vivi

"A Női tér segítségével felfedeztem magamban a nagybetűs Nőt, és megtaláltam a nagybetűs Férfit, akit régóta kerestem. Segített, hogy megéljem a saját szépségem, és felfedezzem másokban is a szépséget." Petra

"Hogy mit adott nekem a női kör? Egy elfogadó, pozitív, szeretetteljes légkört, melyben biztonságban kinyílhattam, fejlődhettem, tágíthattam határaimat. Különösen tetszett a program felépítése és dinamikája, az egyes csakrák köré épülő feladatok, valamint a mozgásosság, játékosság, belső utazások váltakozása. Dóri rendkívüli érzékkel vezette a csoportot, hol vidámabb hangulatban, hol "szigorúbban", de utóbbi is érezhetően értünk volt. Szeretettel és hálával gondolok vissza ezekre az együtt töltött szerda estékre, melyek nemcsak a hétköznapjaimat gazdagították." Viki

"Két Női teret csináltam végig egymás után, mert az első után tisztán éreztem, hogy a másodikon is ott a helyem. Talán azért, mert az első tanfolyamon beindult pozitív tapasztalások a másodikon teljesedtek ki, fejeződtek be.
A legfontosabb tapasztalataim:
- Bármilyen gyakorlatot is csináltunk, azok működtek, akár hittem benne, akár nem. Működtek akkor is, ha bár hittem ugyan, de nem teljesen értettem, hogy miről is van szó.
- Mint az életben mindenért, ezért is tenni kell. Dolgozni magadon, magaddal. A Női tér pedig  kiváló segítség a munkához.
- Mivel majdnem mindegyik csakrával dolgoztunk, szinte minden téren éreztem az életemben bekövetkező pozitív változást, legyen az bármilyen kicsi lépés. Érdemes észrevenni a fejlődést, még ha az elsőre apróságnak tűnik is.
- Minden ember egyszerre tanító és tanuló is. Mind a társaimtól, mind pedig Dóritól, aki a csoportokat vezeti előrevivő tanításokat kaptam.
- Nem feledem azt a szeretetteljes légkört, ami minden egyes alkalommal körülvett és azt a sok-sok szeretetet, amit mindkét csoportban kaptam!
Most az a dolgom, hogy a Női téren megszerzett tudást átültessem a gyakorlatba is, azaz beépítsem a hétköznapi életembe.
A Női teret csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kész arra, hogy fejlődjön és dolgozzon magán!" Heni

"A Női Tér olyan, akár egy biztonságos energiaburok. Mennek a hétköznapjaid, telnek az órák, aztán egyszer csak eljön a megbeszélt időpont és Te belépsz ebbe a pozitív, feltöltő energia-burokba. A résztvevők nyitottak, Te pedig egyszerűen megengedheted magadnak, hogy az legyél, akit alapvetően elrejtesz önmagadban.
Egy Tér, ahol kiteljesedhetsz, támogatást és biztatást kapsz. Ahol egyszerűen jó lenni.
Ami érdekes, hogy éppen azoknak ajánlom, akik első gondolatra kapásból elutasítják, mert:
- nincsen idejük,
- nincs erre energiájuk,
- és egyébként is minek.
Ha ezek közül bármelyiket is érzed, akkor jelentkezz. És ne mond le az utolsó pillanatban, habár ezernyi kifogást találsz. Ha ezt a belső ellenállást leküzdöd, nagyon meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindenre derül fény és mennyivel könnyebb a lelked ott, a Női Térben, amit továbbviszel magaddal a mindennapjaidba.
Nekem nagyon sokat adott - ha egyet kellene kiemelnem, akkor az a csend. A lelassulás és a türelem önmagam irányába. Köszönöm szépen Neked, Dóri, hogy megteremtetted ezt a lehetőséget és beletetted a saját, meleg, fényes energiáidat is." Kollár Anna - Health & Happiness Coach