Pároknak ajánljuk:
 Tantra kurzus pároknak (hétvégi)
Orgazmustréning pároknak (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton
 
Ismerkedési lehetőségek:
 TantraRandi (esti)
MasszázsRandi (esti)
 Játék-Tér (esti)
 
Tanfolyamok, képzések egyénileg:
 Tantra Önismereti csoport (hétvégi)
 Gyönyörtréning (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton
Egyéb lehetőségek: 
 Női Tér (esti)
Tantramasszázs (egyéni)
Intimitás coaching (egyéni)

Solymári György 2000-től foglalkozom a tantrával, és azóta folyamatosan új tapasztalok születnek. Rájöttem, hogy azáltal tudok tovább haladni lelki fejlődésemben, ha tapasztaimat tovább adom, megosztom, ezáltal segítem mások folyamatait.

A tantra gyakorlása által felismertem, hogy mindannyiunkban ott rejlik a képesség arra, hogy szabad, boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. Képesek vagyunk szeretni, és befogadni mások szeretetét. Ott van bennünk a teremtő erő, és ha már egyszer megtapasztaltuk, igazi, mély változások történnek bennünk, életünkben.

A tantra programok segítenek energiaszintünk megemelésében,  amit automatikusan elkezdünk kifelé sugározni, segítve a környezetünkben élőket is abban, hogy boldog életet éljenek egészségben és szeretetben.

A tantra útja

Horeczky Mária
  A nők és a férfiak között kialakuló vonzalom, a szerelem témaköre, mindig is érdekelt. Érdekelt, hogy mi ez a szikra, mi ez az energia, ami összeköt Bennünket, nőket és férfiakat? Mi ez az energia, ami átalakít, megváltoztat, felszabadít, vagy éppen szenvedünk tőle, ami vívódásokat okoz?
 Amikor elkezdtem ezt a témát vizsgálni, érdekes összefüggésekre ébredtem rá. Rájöttem arra, hogy nincs kimondott szabály, nincs recept arra, hogy hogyan kell szeretni, hogyan kell egy párkapcsolatban élni, viselkedni, mert minden kapcsolat, minden férfi és minden nő egyedi és megismételhetetlen. Hasonlóság persze lehet, de nekünk maguknak kell rájönni, megtapasztalni, felfedezni mindazt, ami Bennünk van.
  És megerősítést nyert számomra, hogy energia nem vész el, hanem átalakul… Mert átalakíthatjuk, át tudjuk alakítani… Átírhatjuk, felülírhatjuk a hozott mintákat, a tudatban futó programokat, korlátozó hiedelmeket és hitrendszereket. Tudatossággal, odafigyeléssel, az Élet és az egymás iránti szeretettel, tisztelettel."

Női kincseink felfedezése Női Kör
"Ádám ébredj...!" Férfi Kör

Simon Judit

Életemben nagy szerepet játszik az energiákkal való gyógyítás. A saját útkeresésem ideje alatt számtalan iránnyal találkoztam, így ismerkedtem meg a tantrikus ösvény több útjával is.

Programjaim során a tiszta belső egyensúly megteremtésére törekszem, amit úgy is elérhetünk , hogy a tapasztalás ingáját együtt, közösen  mozdítjuk ki mindkét irányba. Így ezekben a tapasztalási folyamatokban mindenki megtalálhatja a megnyugvásban a saját, egyéni középpontját. S végül együtt pihenhetünk meg a béke különös boldogságában.
 Játék-Tér

 


Sántha Dóri

Egy olyan világba hívlak, ahol finom energiában fürdőzve, önmagadhoz és másokhoz kapcsolódva áramolhatsz a szeretet hullámain. E kaland során tiszta figyelmeddel megtapasztalhatod a szívkapcsolatok rendszerét. Közös célunk az egó nyakoncsípése, a dinamikus egyensúly megteremtése és stabilizálása egy szeretetteljes, önmagunkból fakadó, boldog állapot elérése, a térben történő feloldódás.

Egyéni megtapasztalások és önismereti folyamataim – tantra, meditáció, pszichodráma – eredményeként lételememmé vált az őszinteség, felelősségvállalás és önazonosság, amely értékek mentén élem az életem.

 Női Tér A TantraSziget elérhetőségei:

1118 Budapest, Sasadi út 29.
info@tantrasziget.hu
70/9416283
     
Google-csoport
Létrehoztunk egy "TantraRandi" nevű Google csoportot. Ha szeretnél információt kapni a programokról, változásokról időben, kérünk, küldj egy emailt a tantrarandi@gmail.com-ra, vagy látogasd meg a csoportot, ahol feliratkozhatsz a hírlevélre, amit általában havonta egyszer küldünk. 
Csoport meglátogatása