Pároknak ajánljuk:
 Tantra kurzus pároknak (hétvégi)
Orgazmustréning pároknak (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton
 
Ismerkedési lehetőségek:
 TantraRandi (esti)
MasszázsRandi (esti)
 Játék-Tér (esti)
 
Tanfolyamok, képzések egyénileg:
 Tantra Önismereti csoport (hétvégi)
 Gyönyörtréning (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton
Egyéb lehetőségek: 
 Női Tér (esti)
Tantramasszázs (egyéni)
Intimitás coaching (egyéni)

Solymári György 2000-től foglalkozom a tantrával, és azóta folyamatosan új tapasztalok születnek. Rájöttem, hogy azáltal tudok tovább haladni lelki fejlődésemben, ha tapasztaimat tovább adom, megosztom, ezáltal segítem mások folyamatait.

A tantra gyakorlása által felismertem, hogy mindannyiunkban ott rejlik a képesség arra, hogy szabad, boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. Képesek vagyunk szeretni, és befogadni mások szeretetét. Ott van bennünk a teremtő erő, és ha már egyszer megtapasztaltuk, igazi, mély változások történnek bennünk, életünkben.

A tantra programok segítenek energiaszintünk megemelésében,  amit automatikusan elkezdünk kifelé sugározni, segítve a környezetünkben élőket is abban, hogy boldog életet éljenek egészségben és szeretetben.

A tantra útja


Simon Judit

Életemben nagy szerepet játszik az energiákkal való gyógyítás. A saját útkeresésem ideje alatt számtalan iránnyal találkoztam, így ismerkedtem meg a tantrikus ösvény több útjával is.

Programjaim során a tiszta belső egyensúly megteremtésére törekszem, amit úgy is elérhetünk , hogy a tapasztalás ingáját együtt, közösen  mozdítjuk ki mindkét irányba. Így ezekben a tapasztalási folyamatokban mindenki megtalálhatja a megnyugvásban a saját, egyéni középpontját. S végül együtt pihenhetünk meg a béke különös boldogságában.
 Játék-Tér

 


Sántha Dóri

Egy olyan világba hívlak, ahol finom energiában fürdőzve, önmagadhoz és másokhoz kapcsolódva áramolhatsz a szeretet hullámain. E kaland során tiszta figyelmeddel megtapasztalhatod a szívkapcsolatok rendszerét. Közös célunk az egó nyakoncsípése, a dinamikus egyensúly megteremtése és stabilizálása egy szeretetteljes, önmagunkból fakadó, boldog állapot elérése, a térben történő feloldódás.

Egyéni megtapasztalások és önismereti folyamataim – tantra, meditáció, pszichodráma – eredményeként lételememmé vált az őszinteség, felelősségvállalás és önazonosság, amely értékek mentén élem az életem.

 Női Tér 


Alexandra
A TantraSziget életében a háttérmunkában segítek, ami lelkesedés és kihívás is egyben számomra. Szeretek a logisztikai feladatokban részt venni.

Emellett AiChi oktató, Théta-Healing konzulens vagyok és AquaRelaxációval is foglalkozom.

Szeretettel ajánlom bárkinek a programokat, aki önmaga felfedezésének útján halad, illetve szeretné megismerni, tudatosítani és gyógyítani az emberekkel való kapcsolódási tendenciáit és szívesen felfedezné a nonverbális kommunkáció adta lehetőségeket érintéseken keresztül egy  energetikai gyakorlatokkal irányított térben.

szív AquaRelaxáció (egyéni/páros)
A TantraSziget elérhetőségei:

1118 Budapest, Sasadi út 29.
info@tantrasziget.hu
70/9416283
     
Google-csoport
Létrehoztunk egy "TantraRandi" nevű Google csoportot. Ha szeretnél információt kapni a programokról, változásokról időben, kérünk, küldj egy emailt a tantrarandi@gmail.com-ra, vagy látogasd meg a csoportot, ahol feliratkozhatsz a hírlevélre, amit általában havonta egyszer küldünk. 
Csoport meglátogatása