Pároknak ajánljuk:
 Tantra kurzus pároknak (hétvégi)
 Orgazmustréning pároknak (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton
 
Ismerkedési lehetőségek:
 TantraRandi (esti)
MasszázsRandi (esti)
 Játék-Tér (esti)
 
Tanfolyamok, képzések egyénileg:
 Tantra Önismereti csoport (hétvégi)
 Gyönyörtréning (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton
Egyéb lehetőségek: 
 Tantra Szilveszteri elvonulás
Karácsonyi Tantra Ünnep

Solymári György 2000-től foglalkozom a tantrával, és azóta folyamatosan új tapasztalok születnek. Rájöttem, hogy azáltal tudok tovább haladni lelki fejlődésemben, ha tapasztaimat tovább adom, megosztom, ezáltal segítem mások folyamatait.

A tantra gyakorlása által felismertem, hogy mindannyiunkban ott rejlik a képesség arra, hogy szabad, boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. Képesek vagyunk szeretni, és befogadni mások szeretetét. Ott van bennünk a teremtő erő, és ha már egyszer megtapasztaltuk, igazi, mély változások történnek bennünk, életünkben.

A tantra programok segítenek energiaszintünk megemelésében,  amit automatikusan elkezdünk kifelé sugározni, segítve a környezetünkben élőket is abban, hogy boldog életet éljenek egészségben és szeretetben.

A tantra útja

Simon Judit

Életemben nagy szerepet játszik az energiákkal való gyógyítás. A saját útkeresésem ideje alatt számtalan iránnyal találkoztam, így ismerkedtem meg a tantrikus ösvény több útjával is.

Programjaim során a tiszta belső egyensúly megteremtésére törekszem, amit úgy is elérhetünk , hogy a tapasztalás ingáját együtt, közösen  mozdítjuk ki mindkét irányba. Így ezekben a tapasztalási folyamatokban mindenki megtalálhatja a megnyugvásban a saját, egyéni középpontját. S végül együtt pihenhetünk meg a béke különös boldogságában.
 Játék-Tér

 A TantraSziget elérhetőségei:
1118 Budapest, Sasadi út 29.
info@tantrasziget.hu
70/9416283
     
Google-csoport
Létrehoztunk egy "TantraRandi" nevű Google csoportot. Ha szeretnél információt kapni a programokról, változásokról időben, kérünk, küldj egy emailt a tantrarandi@gmail.com-ra, vagy látogasd meg a csoportot, ahol feliratkozhatsz a hírlevélre, amit általában havonta egyszer küldünk. 
Csoport meglátogatása