Pároknak ajánljuk:
 Tantra kurzus pároknak (hétvégi)
 Gyönyörtréning pároknak (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton (10 nap)
Ismerkedési lehetőségek:
 TantraRandi (esti)
MasszázsRandi (esti)
 Játék-Tér (esti)
 
Tanfolyamok, képzések egyénileg:
 Tantra Önismereti csoport (hétvégi)
Önismereti Intimitás-tréning (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton (10 nap)
Egyéb lehetőségek: 
Intimitás coaching (egyéni)
Tantra elvonulás Erdélyben

Solymári György 2000-től foglalkozom a tantrával, és azóta folyamatosan új tapasztalok születnek. Rájöttem, hogy azáltal tudok tovább haladni lelki fejlődésemben, ha tapasztaimat tovább adom, megosztom, ezáltal segítem mások folyamatait.

A tantra gyakorlása által felismertem, hogy mindannyiunkban ott rejlik a képesség arra, hogy szabad, boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. Képesek vagyunk szeretni, és befogadni mások szeretetét. Ott van bennünk a teremtő erő, és ha már egyszer megtapasztaltuk, igazi, mély változások történnek bennünk, életünkben.

A tantra programok segítenek energiaszintünk megemelésében,  amit automatikusan elkezdünk kifelé sugározni, segítve a környezetünkben élőket is abban, hogy boldog életet éljenek egészségben és szeretetben.

A tantra útja

Lágler Zsófia


Spirituális és önismereti utam során találkoztam a tantrával, mely választ adott korábban feltett kérdéseimre, és a fejlődés új dimenzióit nyitotta meg előttem.

A tantra türelemre, szeretetre és elfogadásra tanít, segít, hogy megérkezz a jelenbe, a pillanatba, ami itt és most van.  Fokról fokra tárja fel előtted, hogy ki is vagy valójában, támogat, hogy mind inkább egységbe kerülj önmagaddal és boldog, harmonikus életet élj. Korábban megoldhatatlannak látszó párkapcsolati és egyéni problémákra kínál megoldást, ezt tapasztalom saját életemben és látom a hozzánk ellátogató párok folyamataiban is.

Megélt tapasztalataimat és felismeréseimet igyekszem a tantra programokon átadni, valamint egyéni blokkoldással segítem a hozzám fordulókat.

 Egyéni tanácsadás, blokkoldás
 Tantra kurzus pároknak

Simon Judit

Életemben nagy szerepet játszik az energiákkal való gyógyítás. A saját útkeresésem ideje alatt számtalan iránnyal találkoztam, így ismerkedtem meg a tantrikus ösvény több útjával is.

Programjaim során a tiszta belső egyensúly megteremtésére törekszem, amit úgy is elérhetünk , hogy a tapasztalás ingáját együtt, közösen  mozdítjuk ki mindkét irányba. Így ezekben a tapasztalási folyamatokban mindenki megtalálhatja a megnyugvásban a saját, egyéni középpontját. S végül együtt pihenhetünk meg a béke különös boldogságában.
 Játék-Tér

 A TantraSziget elérhetőségei:
1118 Budapest, Sasadi út 29.
info@tantrasziget.hu
70/9416283
     
Mailchimp
Létrehoztunk egy mailchimpes levelezőlistát, melyen keresztül havonta egyszer küldünk hírlevelet.
Ha szeretnél információt kapni a programokról, változásokról időben, kérünk, küldj egy emailt a
info@tantrasziget.hu-ra, vagy iratkozz fel hírlevélre itt:

Feliratkozás hírlevélreFacebook:
http://www.facebook.com/tantrasziget/
http://www.facebook.com/groups/tantrasziget/