Pároknak ajánljuk:
 Tantra kurzus pároknak (hétvégi)
 Gyönyörtréning pároknak (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton (10 nap)
Ismerkedési lehetőségek:
 TantraRandi (esti)
MasszázsRandi (esti)
 Játék-Tér (esti)
 
Tanfolyamok, képzések egyénileg:
 Tantra Önismereti csoport (hétvégi)
Önismereti Intimitás-tréning (hétvégi)
 Tantra tábor a tengerparton (10 nap)
Egyéb lehetőségek: 
Tantramasszázs oktatás
Intimitás coaching (egyéni)

Tantrikus könyvek

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az alábbi tantrával foglalkozó könyveket a teljesség igénye nélkül:

Ma Ananda Sarita, Swami Anand Geho: Tantrikus szex
Bioenergetic Kft., 2004

A Tantrikus szex egy minden korosztálynak szóló kreatív kézikönyv, amely a Tantra szexuális vonatkozásaival ismerteti meg az olvasót.

A nemi szervek alapvető anatómiájának, az ön-örömszerzésnek, a szerelmi aktust megelőző előjátéknak, a szokásostól eltérő egyesülési pozícióknak és az orgazmusnak a részletes feltárásán keresztül megtanítja, miképpen növelhető minden szexuális élményünk öröme, érzékisége és az ezekből fakadó elégedettség - életkortól és azon ténytől függetlenül, hogy van-e partnerünk, vagy nincs.


Guillermo Ferrara: Tantrikus szexleckék -
Az eksztázis ajándéka a szexualitáson keresztül

(Eredeti cím: Lecciones de sexo tántrico)
Alexandra Kiadó, 2008

A tantra vitális ösvény a teljes belső fejlődés felé a szexen, a szerelmen és a meditáción keresztül. Eredete az ősi Indiába nyúlik vissza, és szeretők számtalan generációjának megvilágosodásához mutatott utat. Megismerhették az élet titkát, beléphettek oda, ahol a boldogság nektárja lakik. A tantra gyakorlata erősíti az energiát és a kreativitást, valamint a párkapcsolatok stabilitását. Integráló módszer, amely minden tekintetben segíti a gyakorlók személyiségének fejlődését: szexualitás, intuíció, spiritualitás, táplálkozás...

Guillermo Ferrara ebben a bőségesen illusztrált kézikönyvben lépésről lépésre végigvezet minket a gyakorlatokon. Megmutatja az utat, amely az isteni szex átéléséhez és teljesebb, érzékibb, kreatívabb létezéshez vezet.Az alábbi könyveket azoknak ajánljuk, akiket inkább a tantra lelki oldala érdekli:

Osho: Tantra - A lélekhez a szexualitáson keresztül
Amrita Kiadó, 2009

A nemi vágyat csak akkor fogod megérteni, ha majd úgy mozogsz az érzéseid között, mint költő a virágok között -- csak akkor. Ha bűnösnek érzed magad, ha sietsz, a nemi aktus az marad, ami most: egy őrült rohanás.

A tantra azt mondja: csinálhatsz, amit akarsz, csak közben figyeld magad! A tantra nincs semmi ellen, de nem akarja, hogy alvajáró módjára cselekedj, tudatosság nélkül, gépiesen. Ez a módszer titka: ha tudatosan cselekszel, az energia átalakul. Fogadd el, légy hálás, hogy van szexualitásod, haragod, kapzsiságod... Légy hálás, mert ezek azok a rejtett források, amiket aztán át lehet alakítani, amik elvezetnek a rejtélyhez. Ha a szex átalakul, szeretetté válik... a salak levált a tiszta szerelemről.Valerie Brooks: Tantrikus Ébredés
Édesvíz Kiadó, 2004

Egyre gyakrabban hallunk az utóbbi időben a tantráról, vagyis a spirituális szexualitás művészetéről. Az éjszakai híradók színes hírei és a különféle magazinok tanúsága szerint ez a művészet színesebbé teheti szerelmi életünket, mint a Viagra, jobb hatással van egészségi állapotunkra, mint a gyógynövénykivonatok, és felszítja bennünk a személyes megvilágosodás lángját, de az említett források közül csak kevés szól arról, miért és hogyan mennek végbe ezek a változások. Még a szakmailag megalapozott tanulmányok is elmulasztják megemlíteni, mi történik valójában a tantra útját járó tanítványokkal. Vajon valóságosak-e azok az előnyök, amelyekkel a tantra kecsegtet bennünket? Vagy ez is csak egy újabb mentség a szexuális kicsapongásra?

A Tantrikus ébredés egy tizenkilenc éves lány története, aki - miután elveszítette a társadalommal és a vallással kapcsolatos illúzióit - úgy döntött, hogy a tantrikus szex érzéki szertartásainak segítségével igyekszik választ találni kérdéseire. Családja és barátai helytelenítésének dacára az orgazmus gyönyörének oly eksztatikus szintjeit ismerte meg, melyek lehetővé tették számára, hogy megtapasztalja az Istennel való egység állapotát, valamint szerető párkapcsolatokban és jó egészségben legyen része.

Nem csak a tantra útjának mámoros erejét és spirituális előnyeit tárja fel, de érzékletesen ábrázolja a megvilágosodás felé vezető út buktatóit, a keresés során jelentkező problémákat és kísértéseket is. Megismertet bennünket a tantrikus szeretkezés művészetének főbb alkotóelemeivel, a tanítványok beavatásától kezdve az egyszerű meditációs és testgyakorlatokon keresztül, egészen a csoportosan végzett szertartásokig. Valerie írása személyes tapasztalatok meggyőző erejével, erotikával, hittel, szenvedéllyel megírt könyv. 

Sodró lendülettel, érzékletes stílussal tanítja a különböző szerelmi technikákat, amiket okos szex-könyvek hűvös távolságtartással oktatnak. Hiánypótló kiadvány mind a nyugati szexualitás, mind a tantrikus megközelítés témáiban, mert elárulja, mi történik valójában, ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy a gyönyör útjára lépjünk, és végig is haladjunk rajta.


Aimen Klimmeron: Káma Púra - A gyönyörök városa
Ad Librum Kiadó, 2009
 
Regény művészetről, szerelemről, szexualitásról, két - egy jellegzetesen női és egy jellegzetesen férfi - szemszögből. Egy svéd zenészfiú és egy francia táncoslány párhuzamosan meséli kalandjait, szerelmiéletének fontos állomásait, a gyerekkori nemi vágy első rezdüléseitől kezdve a tantrikus szerelem mély, szakrális dimenzióinak feltárulásáig.

Életútjuk, amely Közép-Kelet-Európában keresztezi egymást, külső és belső utazás is egyben: kemény megpróbáltatások egész sora, amely révén a két főhős saját lelkivilágának árnyoldalaival találja szemben magát, ugyanakkor olyan tapasztalatokban részesül, amelyek az élet dolgainak mélyebb megértéséhez vezetik őket.

Aimen Klimmeron, jórészt valóságelemekre épülő regénye, Európa legnagyobb Tantra-jóga iskolájának rejtélyes és vitatott világába enged bepillantani, a beavatott szemén keresztül. Szól mindazokhoz, akiket foglalkoztat a szerelem, a szexualitás, és szeretnének erről "szép"-irodalmi megjelenítésben olvasni, vagyis egy felemelő kicsengésű, olvasmányos, ugyanakkor mély bölcsességgel átitatott írást venni a kezükbe.
 
Michaela Riedl: Jóni-masszázs
Bioenergetic Kiadó, 2009
 
Tudatosan vagy tudat alatt a legtöbb ember csodálattal áll a nő misztériuma előtt. A női szexualitást egyfajta titokzatosság lengi körül, ez a fantáziák, a remények és a vágyak birodalma. A jóni elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, jelentése magában foglalja a külső és belső nemi szerveket.
 
jóni masszázs Társadalmunkban bár az erotika mindennapos téma a teljes gazdagságában megélt női szexualitás igen elhanyagolt terület. Szerény lehetőségek állnak a hölgyek rendelkezésére, hogy felfedezhessék önmagukat, testüket, szexuális motivációikat, a bennük élő végtelen energia forrását. A nőiség nagy ajándék hatalmas erő, a gyógyulás, az egészség és a kreativitás hordozója.

A könyvben bemutatott gyönyörű fotók és részletes leírások segítségével elsajátíthatjuk az energetikai és ezoterikus-spirituális alapokat, tantrikus módszereket, masszázstechnikákat, speciális légző- és mentális gyakorlatokat. Ezen módszerek alkalmazásával korábban (akár évek, évtizedek óta) felhalmozódott energiáink ismét felszabadulnak, megnyitva ezzel az érzéki odaadás boldog, örömteli világát. A hölgyek megismerhetik saját, eddig talán elhanyagolt nőiségüket, mely az önismeret fejlesztésével a mindennapjaikra is hatással lesz. Segíti egy új, tudatosabb életmód kialakítását, melyben a nőiség nagyobb szerephez jut.
 
A könyv mellé egy magyar nyelvű Jóni-masszázs DVD-t adunk ajándékba. E csodálatos masszázstechnika elsajátítását kellemes atmoszféra, gyönyörű zene és igényes narráció könnyíti meg.
 
 
Michaela Riedl, Jürgen Becker: Lingam-masszázs
Bioenergetic kiadó, 2010

A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.
A Jóni-masszázs nagy sikere után a szerzők gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek írták, akik lépésről lépésre meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A férfiak szexualitásának anatómiai, lelki és energetikai aspektusait bemutató bevezetőt követően a lingam-masszázs részletes leírását, hatékony gyakorlatok bemutatását és őszinte élménybeszámolókat olvashatunk.
lingam masszázs


Deborah Sundahl: A G-pont és a női ejakuláció
Bioenergetic Kiadó, 2015
 
A G-pont és a női ejakuláció
A női test erőteljes, gyönyörű, jótékony hatású és meglehetősen titokzatos szexuális reakciója. Olyan személyes szabadságot és erőt érzünk általa, ami nagyban hozzájárul általános egészségünkhöz és boldogságunkhoz. A fokozott G-ponti gyönyör kapuként szolgál saját érzelmeink megismeréséhez, segít legyőzni a traumákat, lelki gátakat.
A G-pont izgatása és az ejakuláció nem csupán a nemi érdeklődés hiányából, a fizikai fájdalomból vagy az érzelmi serülésekből eredő szexuális problémákat enyhíti, de növeli az esélyét a bizalmas, meghitt párkapcsolat kialakulásának is. A szerző közel harmincéves tapasztalatából merítve bemutatja többek között a női ejakuláció anatómiáját és történetét, az ejakuláció és az orgazmus kapcsolatát, tovább azt, hogyan válhat a női ejakuláció a szexuális élet és az intim párkapcsolat egészséges részévé. Megismerhetjük emellett a tantra hagyományát és olyan kultúrákat is, ahol ezt a jelenséget gyógyító és jótékony hatásúnak tartották. A szexualitás minden ember egyedi, misztikus része, ez a könyv abban szeretne segíteni, hogy jobban megismerd önmagad.

 
 
Nicole Bailey: Tantrikus szuperszex
Bioenergetic Kiadó, 2013

Megélted már partnereddel eggyé olvadva a simogatásból, ringatásból, cirógatásból és meditatív légzésből eredő erőteljes extázist? Ismered a titkát, miképp irányíthatod szexuális energiáidat és élvezheted partnereddel nem csak a testi, de az elmélyült lelki kapcsolatot is?
A kötetben bemutatott 52 pozitúra mindegyikében találhatók olyan különlegességek, amelyek segítségével magasabb szintre emelheted erotikus tapasztalataidat. Mindezek révén a szeretkezés fokozatosan új dimenziókat ölt, és gyönyörűséges felfedező utazássá válik, egész tested pedig egyetlen bizsergő erogén zónává alakul át.

Tekints be a tantrikus szex bölcsességébe, a bensőséges masszázstechnikák, erotikus légzési módszerek, meditációk és ősi tantrikus rituálék segítségével! A Tantrikus Szuperszex a szexuális érzékelés határait nem csupán testedben, hanem elmédben és szellemedben is kitágítja.
A könyvhöz tartozó ajándék DVD művészi kivitelben mutatja be a Káma-szútra ismert pozícióit.
A kötet szerzője, Nicole Bailey, újságíró, szakterülete az egészség, a pszichológia és a párkapcsolatok. 
tantrikus szupersex
 

Nicole Bailey: Káma-szútra szuperszex - Fedezd fel hétről hétre az erotikus boldogságot
Bioenergetic Kiadó, 2012
 
Káma Szútra Szuperszex
„Akarod, hogy a szex a lehető legteljesebb élvezetet nyújtsa számodra? Szeretnél meghittebb és intenzívebb kielégülést nyújtó szeretkezéseket átélni? A Káma-szútra mindehhez nagyszerű inspirációs forrást nyújt.”

A Káma-szútra Szuperszex egyesíti magában az ősi bölcsességeket és a szexszel kapcsolatos jelenkori tudásunkat. Érzéki felfedező körút, amely során a művészi képek és a részletes útmutatások segítségével megismerheted és elsajátíthatod a klasszikus keleti erotikus művekben leírt 52 legizgalmasabb szeretkezési pozíciót.
Az egyes fejezetek tartalmából:
Kéjvágyó érzékiség - itt azokat a testhelyzeteket mutatjuk be, amelyek érzéki kapcsolatot nyújtanak;
Az erotikus érzések című rész a maximális szexuális érzeteket adó pozíciókat taglalja;
A tömény öröm címűben azon egyesülési módoké a főszerep, amelyek erőteljes erotikus élvezetet keltenek;
Az ínyenc vágygerjesztők című fejezet pedig az egyesülés kalandosabb, különlegesebb módjait tárja fel.

 
A tantrikus szex gyakorlatai által mélyről jövő boldogság és beteljesülés érhető el, olyan intimitás megélése közben, amely spirituális és testi kielégüléshez vezet. Merülj el az érzékiségben, erotikában és a gondtalan önfeledtségben úgy, ahogyan még sosem élhetted át!
„A Káma-szútra szerzője, Vátszjájana Mallanaga, a szeretkezést művészetnek tekintette, és nézete szerint az érzékiség éppen olyan fontos a testi jóllét szempontjából, mint az étel.”
A könyvhöz tartozó ajándék DVD művészi kivitelben mutatja be a Káma-szútra ismert pozícióit.
 


 

Impresszum Médiaajánlat © TantraRandi - Minden jog fenntartva