TantraSziget Központ    Tantra tanfolyamok Időpontok, szabad helyek  Árak, kedvezmények  Jelentkezés  Rólunk
Tantra Szilveszter

Sziasztok!
 
A Szilveszteri tantra elvonulással kapcsolatban szeretnénk megosztani Veletek néhány fontos tudnivalót.

Időpont: 2016. december 30, péntek 10h - 2017. január 1, vasárnap 17h. Érkezés és regisztráció pénteken fél 10-től.

Helyszín: Szentendre, Kert u. 3-5. Van saját parkoló, ahova 6 autó kényelmesen befér. Az utcán egyébként este 8-ig fizetős a parkolás minden nap. Ha bármi kérdésetek van a lejutással kapcsolatban, írjatok vagy hívjatok minket a 20/3270249 számon.
tantra szilveszter program

tantra szilveszter program
Szállás
: Rendelkezésünkre áll 6db franciaágyas szoba, valamint két nagyobb szoba szőnyegpadlóval és szivacsokkal. Minden szobához van külön wc és fürdőszoba.

Étkezések: a részvételi díj tartalmazza a két vegetáriánus vacsora költségét. A reggeli és ebéd egyéni, hozhattok magatokkal  ételt vagy ki tudunk menni közösen egy étterembe. Ha valaki vega virslit szeretne, az sem akadály. Lesznek rövidebb szünetek, amire készülünk teával, forrásvízzel, és egy kis gyümölccsel.

Részvételi díj: 48 ezer Ft (dec 9-ig 42 ezer Ft), ami tartalmazza a programok, a szállás, és a vegetáriánus vacsorák költségét.

Az elvonuláshoz csatlakozhattok egyénileg és párban is.

Egy olyan programot szeretnék veletek közösen megvalósítani, ami nem akar megoldani semmit. Csupán csak a pillanatok megélését gyakoroljuk.
S hogy mire számíthatsz?
Közös jógázás, csakra tisztítás-feltöltés test tudatosítás, figyelem gyakorlatok,kontakt tánc, belsőtánc, transztánc, érintések-masszás, film, mandala, akár kirándulás, csend-meditáció,  és új motiváció...
Valamint erre a néhány napra: Kívül hagyjuk az alkoholt-ééés mégis vidám hangulat lesz, az ételek zöldségekből készülnek leginkább ééés nem fogunk éhezni!  Várunk Benneteket, kik merészek vagytok másképp tölteni ezt a három napot! :) Judit , Jack


Mire lesz szükség?
- Kényelmes ruha, váltóruhák, mert a tánc lehet izzasztó lesz ;)
- polifoam,
- ha a közös kirándulás is megszületik, legyen nálad meleg ruha, de most nem kell a hegymászó felszereléssel készülnöd ;)
HÖLGYEK:
- legyen olyan nőies ruha, szoknya , bármilyen öltözék, amiben kellemesen, de megjelenik a nőiesség finomsága, nem kis estélyire gondolok, kényelmes egyszerű ruhadarabokra,
- ha van nagyobb kendőd, ami kellemesen suhan a levegőben kerüljön be a táskádba
- ha tudsz hozz magaddal színes ceruzát is

Az étkezések házon belül megoldhatóak teljesen. Egy ínyenc szakács Mesterünk van, aki vegetáriánus finomságokkal lep meg bennünket :)

Szeretettel várjuk jelentkezéseteket!
 
TantraSziget csapat
 Jelentkezés

info@tantrasziget.hu
20/3270249