TantraSziget Központ    Tantra tanfolyamok Időpontok, szabad helyek  Árak, kedvezmények  Jelentkezés

Szilveszteri Tantra Elvonulás - A Tudatosság tánca szívünkben 
2017. dec. 29 - 2018. jan. 1.


Gyertek velünk megpihenni, feltöltődni, letenni az elmúlt év terheit és felkészülni az új évre testben és lélekben egyaránt! :)

Az elvonulás során harmonikusan ötvözzük a kikapcsolódást és a lelki fejlődést elősegítő gyakorlatokat. Közösen létrehozunk egy megtartó, szeretetteli teret, melyben megnyílhatunk önmagunk és egymás felé.

Csatlakozhattok egyénileg és párban is.

Helyszín
Zánkai Erzsébet-tábor
Cím: 8251 Zánka, Külterület hrsz. 030/15.
Megközelítés: autóval: a 71-es számú főút mentén Balatonakali és Zánka községek között található, vonattal: a táborhely Zánkafürdő néven saját vasútállomással rendelkezik, a Volánbusz megálló pedig az üdülőközpont bejárata előtt található.

Az elvonulást vezeti:
Solymári György

 
Ebben a néhány napban megtapasztalhatjuk, hogy milyen együtt teremteni jövőnket egy támogató közösségben. Az összes csakrára fogunk végezni tisztító energiagyakorlatokat, sok-sok szeretetteli érintéssel gyógyítjuk egymás lelkét, gyakoroljuk az elengedést és a megbocsátást, hogy ezáltal egy magasabb energetikai szinten köszönthessük az Új Esztendőt. :)
   


Szállás:
Festői környezetben, a Káli-medencében, Tihany és Badacsony között helyezkedik el a Zánkai Erzsébet-tábor. A több mint 100 hektáros komplexum saját balatoni partszakasszal, hatalmas zöldterülettel, sportpályákkal és számos ingyenesen igénybe vehető szolgáltatással. A téliesített üdülőházban rendelkezésünkre állnak 2, valamint 2+2 ágyas szobák.

Étkezések:
A részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezés költségét. Lehetőség van vegetáriánus étkezést kérni. Az érkezés napján már kapunk vacsorát, míg távozáskor egy közös ebéddel búcsúzunk a helytől és egymástól.

Időpont
:
2017. december 29, péntek 14h - 2018. január 1, hétfő 14h. 

Részvételi díj:
- 60 ezer Ft/fő
Ez az ár tartalmazza a programok, a szállás, az adók, és az étkezések költségét.
Jelentkezéskor 30 ezer Ft foglalót kérünk, a hátralékot pedig az elvonulás kezdetekor készpénzben.

Lemondási feltételek:
Mivel a befizetett foglalókból fizetjük ki előre a szállás költségeit, azokat november 16 utáni lemondás esetén már nem tudjuk visszatéríteni, viszont átruházhatóak. 

Mire lesz szükség?
- Kényelmes ruha, váltóruhák
- jógamatrac
- kiránduláshoz meleg ruha
- HÖLGYEK: legyen nálatok olyan nőies ruha, szoknya vagy bármilyen öltözék, amiben kellemesen érzitek magatokat, de megjelenik a nőiesség finomsága. Nem kis estélyire gondolunk, hanem kényelmes egyszerű ruhadarabokra. Ezen kívül ha van nagyobb kendőd, ami kellemesen suhan a levegőben, szintén kerüljön be a táskádba. :)

Szeretetteli légkörben gyakoroljuk a pillanatok megélését. Ebben segítenek az egyéni, páros és csoportos tantra gyakorlatok, meditációk, közös jógázás, csakra tisztítás-feltöltés, test tudatosítás, figyelem gyakorlatok, kirándulások, tánc, mantrázás, masszázs, jó beszélgetések és a vidám hangulatban eltöltött közös idő. Az újévbe a csoportfolyamattól függően egy tantrikus teremtő meditációval vagy éppen tánccal érkezünk meg. Ezen a programon is biztosítunk minden résztvevőt arról, hogy maximálisan tiszteletben tartjuk mindenki intimitás határát.


Várunk erre a 3 napot átívelő csoportfolyamatra, hogy együtt szívünkben, intimitásban és tudatosságban érkezzünk meg 2018-ra.

Szeretettel fogadjuk  jelentkezéseteket!
 
TantraSziget csapat
 Jelentkezés

info@tantrasziget.hu
70/9416283