TantraSziget Központ    Tantra tanfolyamok Időpontok, szabad helyek  Árak, kedvezmények  Jelentkezés  Rólunk


Karácsonyi Tantra Ünnep
(2017. december 16, szombat 15-20h, érkezés 14h-tól)

Évente egy alkalommal szervezünk Tantra Ünnepet, ahol nagyobb létszámban ünnepeljük a Jelen pillanat csodáját. Közösen kialakítunk egy nyugodt, szeretetteli légkört, amiben közösen emelkedünk egy magasabb energiaszintre.

Ez a program a Szív Ünnepe, a tiszta, feltétel nélküli szeretet adásáról, és befogadásáról szól. Megajándékozzuk egymást szeretetteli érintésekkel, ölelésekkel, kedves szavakkal, és apró ajándékokkal is.

A tantra gyakorlatok segítenek egy mélyebb, lelki szintű intimitás kialakításában, a kinyílásban önmagunk és egymás felé.

Testünkben és lelkünkben szétáradó béke és szeretet érzése a csoportenergiában megsokszorozódik, és ezt az energiát tudjuk mindannyian hazavinni hétköznapjainkba, növelve életünk minőségét, valamint továbbadni Szeretteinknek. 

Szívünk terében megnyílik egy új világ, ami az elfogadásról, a belső békéről és a tiszta szeretetről szól. A gyógyító mantrák közös zengetése közben meghívjuk a térbe azokat a tiszta, gyógyító minőségeket, amik segítenek minket abban, hogy szívünkből elengedjünk sérelmeket, fájdalmakat, és képesek legyünk egymásnak tiszta figyelmet, és feltétel nélküli szeretetet adni pusztán a jelenlétünkkel, és az érintéseken keresztül is. Ezáltal az érintések meditációvá válnak, és gyógyító fénnyel telnek meg. :)

Fontos tudnivalók:
- Öltözék: kényelmes ruha ajánlott. Most is fontos az ápolt, tiszta megjelenés, testi és lelki felkészülés az estére.
- Lehet jönni párban is, ekkor végig együtt lehettek a páros gyakorlatokban
- Hagyományunkhoz híven, azt fogjuk közösen elfogyasztani a szünetben, amit viszünk. Forrásvízzel, beiglivel és gyümölccsel mi is készülünk, de bátran hozzatok magatokkal bármit, amit szívesen fogyasztanátok. 
- A szünetben lesz tombola, amire bárki adhat felajánlást, de ettől függetlenül mindenki kap egy kis ajándékot :)
- Kb. 120-an férünk el, és ezen a programon is nagyából ugyanannyi férfi és nő tud részt venni.
- A jelentkezések sorrendjében töltjük fel a helyeket, mindenki kap visszaigazolást 3 napon belül. Túljelentkezés esetén várólistára tudjuk elfogadni a jelentkezéseket. Ebben az esetben akkor szólunk, ha valaki visszamondja részvételi szándékát. A szabad helyek számát rendszeresen frissítjük.
- Ha valaki nem mondja vissza jelentkezését és nem jön el, a későbbiekben nem tudjuk elfogadni részvételi szándékát. 


Pontos időpont:
2017. december 16, szombat 15-20h.
Érkezés és regisztráció: 14.00-tól.

Helyszín: Dürer Rendezvényház, III-as terem; 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Részvételi díj: 7000 Ft.
 
 Jelentkezés
Szabad helyek

Gyertek, töltsük fel együtt szívcsakránkat a Szeretet Ünnepén! 

Szeretettel várunk Benneteket!
TantraSziget csapat